Krenimo zajedno u tri koraka

1

Tebi je sve lako kada znaš

Spavati je zdravo. Međutim, ako samo spavaš to možda i ne ispadne tako zdravo. Znam, previše je obaveza koje te umaraju: škola, učenje nekog stranog jezika, pa... hm, što imaš još? Izgleda kao da i nemaš toliko obaveza, a vremena kao da je uvijek malo. Jasno; spavanje, računalo, video igrice, televizija... sve neke važne, prevažne stvari. Uh, zaista se treba odmoriti!

Ali, je li spavanje uvijek pravo rješenje?

A što kažeš o sportu? On donosi, uostalom, zdrav i miran san. Ali i osjećaj slobode, donosi prave prijatelje, pobjede ali i poštovanje poraza. Sport te čini jačim, odmornijim, daje ti snagu i samopouzdanje. I ono najvažnije, otvara ti novo vrijeme i nove prostore.

Međutim, njega ne možeš kupiti, niti steći snovima. On se uči.

U ovoj školi.

 

Tvojim roditeljima - vrijeme koje ste izgubili

Utopija je danas imati vremena. Jedina je vrijednost imati djecu. A za njih treba stvoriti vrijeme. Koje najčešće nemate. Koje gubite. Koje ste izgubili u ritmu ludnice što se zove, svakodnevnica. A koja nije utopija, nego stvarnost. No, problem nastaje ako otvorite oči. Tada vidite i gomilu ružnih stvari. Npr. školske nužnike ispunjene djecom koja izmijenjuju cigarete ili neka čudna pića. Vidite njihova, od dima cigarete, blijeda lica šokirana od izazova odrastanja. I, koja je to cigareta? Ili, vidite ulične uglove oko kojih se nesvjesno zbijaju dječje duše u želji da se obrane od mraka i zlokobnih poziva koji neodoljivo mame. Ili vidite brojne ekrane koje u njihove mozgove šalju poruke agresije, nasilja i navike konzumiranja. Zatvorite li oči, ništa se naravno neće promijeniti, osim što će strah izgubiti ime. I to sve sada kada nema vremena.

Naša ponuda, na žalost, neće riješiti ove probleme jer ne možemo zaštitit svu djecu. Ali onu u našoj školi, svakako da.

I vratiti vam vrijeme koje ste izgubili.

 

2

3

O Programu

Progam ove škole integralni je proizvod. Sport je vještina koja se mora učiti da bi se razvijala. Istodobno započinje u duhu i tijelu. Sport podrazumijeva odnose pojedinca prema sebi, grupi, pobjedi, porazu, slobodi i sreći. Tako i glasi moto našeg kluba: Pravedan i sretan!

Učenje započinje abecedom pokreta i ponašanja. Pravilni pokreti i jasne odluke osnove su za savladavanje sportskih zadaća: grupna igra, nadmetanje, pouke pobjede i poraza.

Tijekom pedeset minuta, koliko traje radni sat dijete će proći osnove tjelesne pripreme za napor, savladavanje osnovnih pokreta i ponašanja u grupi te savladavanja tehnika u vladanju loptom i osnovama košarkaške igre.

Program je pozitivno selektivan i prilagodljiv potrebama djece. Otvoren je i za djevojčice i dječake!

Program je idealan uvod za prijelaz u natjecateljske vrste i prava takmičenja.

I ne zaboravite, naša maskota je zmaj! A polaznici škole postaju zmajevići!

Mlađi kadeti

Škola košarke je namijenjena osnovnoškolskom i mlađem uzrastu (od 8 - 14 godina).

KK Hermes Analitica svojim polaznicima nudi redoviti košarkaški trening u sportskim dvoranama uz školovane trenere.

 

U školu košarke se mogu upisati svi zainteresirani mladi ljubitelji košarke, dječaci i djevojčice u dobi od 8 do 14 godina, bez potrebe za prethodnim košarkaškim znanjem.

Trener mlađih kadeta je naš bivši i jedan od naših najboljih igrača koje smo imali, a danas trener prve momčadi Zvonimir Mravak.

 

Kadeti

Škola košarke namijenjena je osnovnoškolskom i starijem uzrastu (od 14 - 16 godina).

KK Hermes Analitica svojim polaznicima nudi redoviti košarkaški trening u sportskim dvoranama uz školovane trenere.

 

U školu košarke se mogu upisati svi zainteresirani mladi košarkaški entuzijasti, u dobi od 14 do 16 godina, bez potrebe za prethodnim košarkaškim znanjem.

Trener  kadeta je naš bivši i jedan od naših najboljih igrača koje smo imali, a danas trener prve momčadi Zvonimir Mravak.

Juniori

Škola košarke namijenjena je srednjoškolskom i starijem uzrastu (od 16 - 18 godina).

KK Hermes Analitica svojim polaznicima nudi redoviti košarkaški trening u sportskim dvoranama uz školovane trenere.

 

U školu košarke se mogu upisati svi zainteresirani mladi ljubitelji košarke u dobi od 16 do 18 godina.

Trener juniora je Marijo Bošnjak.

 

Telefon: +3851 2333 555 / Fax: +3851 2331 594 / Email: info@kkhermesanalitica.com

Košarkaški klub Hermes Analitica / 2016 / Sva Prava Pridržana / Politika privatnosti